Loading...

AFTER-WEDDING SHOOT PAKKET

Your love is worth it!

Waarom een After-wedding shoot?

YES! Zelfs als je al getrouwd bent is een After-wedding shoot een hele gave ervaring, een kans om jullie liefde weer op camera te vangen zonder de tijdsdruk of spanning van de trouwdag. Pas getrouwd of misschien zijn jullie al 10 of 20 jaar samen, dat maakt helemaal niks uit. De liefde is wat telt!

Voor de gemiddelde bruiloft kan het lastig zijn om op tijd in te passen om alle dromerige foto’s te maken die zijn geïnspireerd door wat je online hebt gezien. De tijd is echter beperkt, vooral omdat je de gasten niet te lang alleen wilt laten.

Een uur of twee lijkt misschien voldoende tijd om wat foto’s te maken, maar gezien het belang van trouwfoto’s, geven bruiden en bruidegoms misschien de voorkeur aan zoveel mogelijk tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. En die tijd is er veelal niet. Dit is vooral het geval als de geliefden er de voorkeur aan geven deze portretten op meerdere locaties te laten maken.

Door een fotosessie te doen nadat je je ‘ik wil’ hebt gezegd, ontstaat er vrijheid van locaties, met zoveel tijd als je nodig hebt. En de kans om je trouwjurk nog eens aan te trekken. Een ander bijkomend voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je jurk vuil wordt, zoals je zou kunnen doen als je foto’s maakt voor je ceremonie.

Het biedt je de kans om romantische foto’s te maken zonder de stress en angst van zo’n groot evenement en het is ook een reden om even stil te staan en je leven als een pas getrouwd stel. Sommige stellen gaan nog steeds op huwelijksreis onmiddelijk na de bruiloft. Het maken van een After-wedding fotoshoot na het huwelijk is een manier om te vieren dat jullie echtgenote zijn geworden. Het geeft jullie ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld na een zomerse strand huwelijk, sfeervolle, romantische herfstfoto’s te laten maken.

Ook is het een goed idee, omdat na het huwelijk de gehechtheid tussen het paar de foto’s nog “echter” realistischer maken.

Zijn jullie al jaren getrouwd, maar zouden jullie graag de shoot nog eens herbeleven dan kan dat ook. Misschien hechtte je jaren geleden niet zoveel waarde aan een bruidsfotograaf of waren de resultaten van de bruidsfoto’s niet naar verwachting. Laat jullie liefde voor elkaar vastleggen in een After-wedding shoot.

Wat bevat zo’n pre-wedding shoot nou precies?

– 1,5 uur shooten
– Make-up and haar styling
– Begeleiding bij het poseren
– 10 High-end bewerkte foto’s
– Mogelijkheid tot het nabestellen van extra foto’s

– Locatie: omgeving Delft (op locatie ook mogelijk)

Tijdelijke after-wedding shoot prijs:

€375

YES! LET’S GO ON ADVENTURE!