Loading...

FOTOSHOOT GEZIN PAKKET

Op avontuur met de familie!

Waarom een gezin fotoshoot / familieshoot?

Familiefoto’s zullen er altijd zijn en het moet iets zijn waar je trots op bent. Investeer in je familiefoto’s en de juiste fotograaf, op die manier zul je er nu van genieten en ook in de komende jaren van houden.

Investeer in een fotograaf die de tijd neemt, je een comfortabel gevoel geeft voor de camera, een fotograaf die het je gezin gemakkelijk maakt om gewoon gek te zijn en zichzelf te zijn, zodat je natuurlijk, ongeposeerd en echt wordt, resulteert tot prachtige foto’s. Wij nemen graag de tijd voor jullie, zodat we zo ontspannen mogelijk aan het werk kunnen gaan.

Op een mooie locatie in een prachtige natuurlijke omgeving zullen we op pad gaan waarbij jullie niet op ons hoeven te letten. Laat de sfeer van buiten jullie leiden en het avontuur begint. Rennen door de bossen, bloemen plukken, stoeien in het hoge gras, een lekkere ongedwongen sfeer.

Over de styling hoeven jullie niet na te denken, wij helpen daar graag bij. Zo halen we het maximale uit de fotoshoot en hebben jullie geen stress over wat je aan moet trekken. Naast dat jullie worden geholpen bij de styling, zal er altijd een styliste aanwezig zijn tijdens de shoot. Zij let niet alleen op de details, zoals bijvoorbeeld een pluk haar die je gezicht blokkeert, maar ze is ook goed met kinderen! Toch fijn zo’n extra paar handen, mochten er kids bij zijn.

Onze loveshoots, familie fotoshoots, pre en after wedding shoots zijn inclusief visagie en haarstyling.

Of je nu zelf een professionele haar- en make-up artiest bent … het laatste dat je wilt, is proberen jezelf klaar te maken en dan al je kinderen die jou vervolgens weer in de war brengen, je baby nog even aan je haar te laten trekken en het te verknoeien voordat je naar je locatie gaat. Hoe fijn is het om zo de deur uit te gaan en even een momentje voor jezelf te hebben vlak voor de shoot. Je haar en make-up wordt professioneel gedaan. Of je nu gaat voor een mooie natural bohemian look of een juist glam & zwoele look: het kan allemaal!

De visagie en haarstyling maken jouw look compleet en zorgen ervoor dat jij kunt stralen en je op je mooist voelt.

Het enige wat wij van jullie willen is een goed humeur, zin in een leuke middag en de rest doen wij!

We  maken er een ervaring van om nooit te vergeten. Family First, boek nu jullie familie fotoshoot.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben, mail of bel ons gerust. We denken graag met je mee!

Wat bevat zo’n gezins- familie fotoshoot nou precies?

– 1,5 uur shooten
– Make-up and haar styling voor de dames
– Begeleiding bij het poseren
– 10 High-end bewerkte foto’s
– Mogelijkheid tot het nabestellen van extra foto’s

– Locatie: omgeving Delft (op locatie ook mogelijk)

Tijdelijke prijs voor een gezin fotoshoot

€375

YES! LET’S MAKE SOME LASTING MEMORIES!