Loading...

LOVESHOOT PAKKET

Op avontuur met je soulmate!

Waarom een loveshoot?

Ken je dat, zo’n mooie foto van twee personen die totally in love zijn? Stralend van geluk en ze hebben alleen maar oog voor elkaar…

Ze hebben een glow, die moeder natuur je geeft wanneer je verliefd bent. Of wanneer je je soulmate voor het leven hebt gevonden. Samen kunnen ze de hele wereld aan en elke dag is een nieuw avontuur…LIEFDE.

Die personen op de foto, dat kunnen jullie zijn!

Of jullie nu net verliefd zijn, al heel lang samen, of omdat er nooit eens een ‘echte’ foto van jullie is gemaakt (nee de selfies tellen niet mee). Wat de reden ook is, het is nu het moment om jullie liefde voor elkaar professioneel vast te leggen.  

Tijdens de loveshoot is het de liefde wat telt. Jullie worden gefotografeerd op een ontspannen manier waarbij jullie lekker jezelf kunnen zijn. Een onvergetelijk moment voor jullie samen. Foto’s van hoge kwaliteit, die het waard zijn om aan de muur te hangen of die jullie misschien wel cadeau willen geven. Daar kan geen smartphone tegenop 😉 .

Dus zijn jullie in love, soulmates of aankomende newlyweds, dan biedt een loveshoot dé mogelijkheid om dit voor eeuwig vast te leggen!

 

Wat bevat zo’n Loveshoot nou precies?

– 1,5 uur shooten
– Make-up and haar styling
– Begeleiding bij het poseren
– 10 High-end bewerkte foto’s
– Mogelijkheid tot het nabestellen van extra foto’s

– Locatie: omgeving Delft (op locatie ook mogelijk)

Tijdelijke Loveshoot prijs:

€375

YES! LET’S GO ON ADVENTURE!


Investeer in tijdloze momenten

Wij focussen ons liever op kwaliteit dan kwantiteit. Voor ons is heel belangrijk om het uiterste uit de foto’s te halen en stoppen hart en ziel in de nabewerking. Bij bijvoorbeeld een loveshoot is het heel belangrijk om de focus op jullie als koppel te hebben, maar de omgeving verdient ook de aandacht. Of je nu dus een loveshoot of bijvoorbeeld een familie fotoshoot boekt, kun je van ons verwachten dat elke foto high-end wordt bewerkt.

Door het maximale uit alles te halen worden de foto’s een waar pronkstuk voor aan de muur, de uitnodigingen of om cadeau te geven.

loveshoot koppel shoot